Arxius Digitals

arxius digitals

Un dels objectius del CEDOC és recuperar els arxius privats, alguns del quals són molt valuosos, per tal de garantir-ne la seva pervivència en el temps i possibilitar que els investigadors puguin accedir a tota aquesta informació.

El CEDOC treballa en la catalogació de l'arxiu cedit per l'Associació Aula Cultural, de la qual us adjuntam una AUCA , i d'una segona donació de l'arxiu Antoni Jiménez, cedit per la seva filla Catalina Jiménez.

El Centre d'Estudis i Documentació Contemporània i el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, varen dur a terme durant l'any 2003, treballs de digitalització, restauració digital i publicació electrònica dels documents originals de la revista Llevant d'Artà, des de desembre de 1916 fins a febrer de 1931. Podeu consultar el resultat de la feina feta accedint a la Biblioteca Digital Científica de la UIB

Per poder veure la majoria dels documents és necessari tenir l'Adobe Acrobat Reader. Si no el teniu instal·lat, el podeu descarregar del lloc web d'Adobe .