Campus Obert

logo_campusobert2014

Des del proper 6 d'octubre de 2020, cada dimarts torna a publicar-se Campus Obert. Cuestiones de actualidad desde la óptica de expertos universitarios. 

Com sabeu es tracta d'una iniciativa de la direcció del diari Última Hora, i sota la coordinació del CEDOC des de l'any 2010, amb la qual cada dimarts acostam als lectors dels diari, diferents articles amb l'objectiu d'aportar una visió de l'actualitat des de la perspectiva de professionals i de tècnics de la nostra Universitat, amb les darreres recerques fetes, i també del món científic en general.

La coordinació d'aquesta publicació és a càrrec de Sebastià Serra Busquets, Antoni Vives Reus i  Rafel Puigserver Pou.

Característiques dels articles

  • Títol de l'article (no més llarg d'una línia) 
  • Nom del l'autor/a complet, i càrrec o titulació (així com voleu aparèixer citats)
  • Cos de l'article amb una extensió màxima de 1.900 caràcters (espais inclosos).
  • Fotografia o il·lustració, de la qual en sigueu els propietaris o bé estiguin lliures de drets. Si no en teniu cap podeu fer-nos una proposta i la farem arribar al diari.
  • Una fotografia de l'autor/a. No cal que sigui una foto de carnet, però haurien de ser fotografies una mica formals.

L'entradeta i el títol marró segueix sent responsabilitat nostra, però si algú ens vol fer una proposta també ho agrairem.

Aquests canvis vénen acompanyats també de terminis de lliurament dels originals. Com a molt tard s'han de remetre abans de les 14 hores del divendres anterior a la publicació (continua sent els dimarts) i s'han de remetre a l'adreça electrònica: cedocuibarrobagmail.com

Nota
Atenent a la legalitat vigent sobre drets d'autor i propietat intel·lectual en vigor des del 1 de gener de 2015, no es poden penjar articles ni resums de premsa publicats per mitjans aliens a la UIB, amb la qual cosa, aquesta secció deixarà de publicar els articles de Campus Obert. No obstant això, sortiran cada dimarts al diari Última Hora.