Curs Estiu 2007. Els Estats Units d'Amèrica: Història i temps present

logo_curs_euaCoordinació: Sebastià Serra Busquets, catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de les Illes Balears i director del CEDOC, i Rebecca Alemany Garré i Rafel Puigserver Pou, becaris del CEDOC

Col·laboració: Secció de Cultura i Premsa del Consolat dels Estats Units d'Amèrica a Barcelona

Professorat
Universitat de les Illes Balears: Dr. Miquel Duran Pastor, catedràtic d'Història Contemporània del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts; Dr. Sebastià Serra Busquets, catedràtic d'Història Contemporània del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts i director del CEDOC; Dra. Francisca Lladó Pol, professora d'Història de l'Art; Dr. Antoni Marimon Riutort, professor titular d'Història Contemporània; Dr. Miquel Deyà Bauzà, professor d'Història Moderna; Sr. Antoni Bennàssar Moyà, professor de Dret Constitucional; Sr. Xavier Jiménez González, llicenciat en Història i membre del Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política en el Món Contemporani.

Altres entitats: Dr. Charles Lipson, professor de Ciències Polítiques de la Universitat de Chicago; Dr. Gary Weaver, professor de Comunicació Internacional de l'American University; Sr. John Charles Law, portaveu i agregat de premsa de l'Ambaixada dels Estats Units a Madrid; Dr. Antoni Segura Mas, catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat de Barcelona i codirector del Centre d'Estudis Històrics Internacionals; i Sr. Matías Vallés Terrades, periodista.

Dates: del 9 al 13 de juliol de 2007.

Lloc: edifici Sa Riera. C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma.

Horari: de dilluns a divendres de 16 a 21 hores. El dimecres, també de 9 a 14 hores.

Durada: 30 hores.

Nombre de places: 99

Crèdits de lliure configuració: 3.
Els certificats de la Universitat d'Estiu faran constar el nombre d'hores i no els crèdits perquè a la borsa de crèdits de la UIB hi consten els que concedeix la Universitat de les Illes Balears, però després cada universitat atorga els crèdits que la pròpia comissió acadèmica considera oportuns.

Hores de formació permanent de professorat: Concedides

Programa del curs       Arxiu Fotogràfic     Resum de Premsa