Curs Els impactes de la globalització 2009

Direcció: Sebastià Serra Busquets, catedràtic d'Història Contemporània de la UIB i director del Centre d'Estudis i Documentació Contemporània.

Coordinació: Dr. Antoni Vives Reus i Trinidad Salas Bosch, becaris del CEDOC

Col·laboració: Grup d'Estudi de la Cultura, la societat i la política al món contemporani de la UIB i la Secció de Cultura i premsa del Consulat General dels EUA a Barcelona

Professorat del curs
Professorat: UIB, Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts: Dr. Miquel Duran Pastor, catedràtic emèrit d'Història Contemporània. Dr. Sebastià Serra Busquets, catedràtic d'Història Contemporània i director del CEDOC. Dr. Antoni Marimon Riutort, professor titular d'Història Contemporània. Dr. Josep Ignasi Aguiló, professor del Departament d'Economia Aplicada.

Altres: Dr. Christopher Rudolph, professor de Política Internacional de l'American University dels EUA. Dr. Josep Ibáñez Muñoz, professor de Relacions Internacionals de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Sra. Ellen Lenny-Pesagno, Consellera per a Afers Comercials de l'Ambaixada dels EUA a Madrid. Sr. Xavier Jiménez González, llicenciat en Història i membre del Grup d'Estudi de la Cultura, la Societat i la Política al Món Contemporani de la UIB. Sra. Aina Calafat, representant de Drets Humans, i Gabriel Caldentey, del sindicat STEI-i, assistents al passat Fòrum Social Mundial.

Materials de curs
Dr. Christopher Rudolph, professor de Política Internacional de l'American University dels EUA
Power point pdf Text de la conferència en anglès pdf

Dr. Antoni Marimon Riutort, professor titular d'Història Contemporània
Power Point Caucàs pdf

Dr. Josep Ibañez Muñoz, professor titular de Relacions Internacionals de la Universitat Pompeu Fabra

Power Point Globalització i Governança pdf

Recordau que els certificats d'aquest curs s'han de recollir
en els Serveis Administratius de l'edifici Sa Riera a partir de setembre

Memòria del curs
Resum de Premsa